Verhuur

Van den Berg camper verhuur

De camper bezit alle luxe en comfort die je maar kan wensen voor een gezelschap tot maximaal 4 personen.

Een ware beleving kun je maken in onze bijna nieuwe Chausson uit 2018 met een mooi licht interieur en alle luxe die de camper bezit!

De camper beschikt over een ruime zit waar je comfortabel met 4 personen kunt zitten door de draaiende passagiersstoelen.
Daarnaast beschikt de camper over een vast queensbed met een ruime instap rond het bed. Een elektrisch hefbed voor 2 personen met een maximaal gewicht van 200 kilogram.

Het sanitair toilet en douche is gescheiden van elkaar in een mooie luxe ruimte (toilet, in een aparte ruimte van de douche, wastafel en warm water).
Het keukengedeelte bestaat uit een 3-pits gasfornuis, een wasbak, een grote koelkast met een afzonderlijk vriesvak. De kasten zijn ruim. De keuken is reeds uitgerust met de benodigde inventaris zoals servies, bestek en pannen. De camper is verder voorzien van sfeervolle ledverlichting en ledverlichting in de loop delen voor de nacht.
Een luifel biedt een mooi stukje schaduw om heerlijk te genieten vanuit je kampeerplaats. Er is een fietsendrager achterop bevestigd voor 4 fietsen. De camper heeft een XXL-garage (door een verstelbaar queensbed) voor extra ruimte zoals kinderfietsjes, tuinmeubel en andere spulletjes. Aan opbergruimte geen gebrek.

Verder beschikt deze Camper over een vaste buiten gril, zodat u vrij eenvoudig buiten onder de luifel allerlei gerechten kunt klaar maken.
Door gebruik te maken van de luxe van het zonnepaneel kunt u een aantal uren zonder stroom kamperen. In het rijgedeelte is airconditioning aanwezig. De achteruitrij-camera, cruise ontrol en de armsteunen vergemakkelijken verder uw reis.

De camper wordt meegegeven en weer in ontvangst genomen door ons zelf en voorzien van een uitgebreide informatie bij afhalen, in Hoofddorp of Nieuw-Vennep.

De camper is al te huur vanaf 125,- euro per dag.

Voor meer informatie en beschikbaarheid: info@vandenbergwasenzo.nl

Van den Berg aanhangwagen verhuur

Voor het huren van een aanhangwagen bent u bij van den Berg aan het juiste adres!

Van den Berg steiger verhuur

Ook voor het huren van een rolsteiger kunt u bij van den Berg terecht!

Wat te vieren?

Beschikbaar bij ons: mobiele bar met koelkast en statafels