Spuiterij

Interieurspuiterij van den Berg Was&Zo

Interieurspuiterij van den Berg Was&Zo spuit bijna elk object dat u maar kunt bedenken voor bedrijven en particulieren. Voor elk product en ieder interieur is er een passende oplossing. Of u nu MDF, hout, metaal, kunststof of glas van een passende tint wilt laten voorzien, wij verzekeren u altijd van een duurzaam en eersteklas eindresultaat.

Bijna al uw wensen kunnen we uitvoeren. Uw keuken, binnendeuren, meubel of ander los onderdeel in interieur kan voor u gespoten worden in vele duizenden kleuren zowel in zijdeglans, hoogglans en speciale effecten.

Meubels en losse materialen spuiten

Interieurspuiterij van den Berg Was&Zo bevindt zich tussen Nieuw-Vennep en Hoofddorp en is specialist op het gebied van het vakkundig herstellen en vernieuwen van verschillende materialen.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig over verandering objecten zoals o.a. meubels, kasten e.d. binnen uw interieur? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Uiteraard bent u ook altijd welkom dus loop gerust binnen want de koffie staat altijd klaar!