Autoschadeherstel

Wat te doen bij autoschade?

Schade aan een auto is al vervelend genoeg, daarom nemen de medewerkers van de afdeling Autoschadeherstel van den Berg Was&Zo u al uw zorgen uit handen.

Van het invullen van de formulieren tot het regelen van een vervangende auto  (vervangend vervoer (auto, fiets) en snelle service, hier bent u aan het juiste adres.

Bij Autoschadeherstel van den Berg Was&Zo kunt u terecht voor alles op het gebied van de autoschadeherstel en restauratie.

De medewerkers zijn bedreven in het uitdeuken zonder spuiten, het vervangen en repareren van autoruiten, het herstellen van koplampen en velgen. Ook het interieur kan onder handen genomen.

Restauratie van old- en youngtimers

Ook uw Old- en/of Youngtimer kan worden teruggebracht naar de staat die u wilt. Autoschadeherstel van den Berg Was&Zo heeft ervaring met de restauratie van veel typen zoals o.a. Mercedes SL , Porsche 911 en BMW Z.

Het eindresultaat zal u niet teleurstellen. Autoschadeherstel van den Berg Was&Zo maakt gebruik van de nieuwste reparatietechnieken en gebruikt daarbij het modernste gereedschap. Het spuitwerk wordt uitgevoerd door meester-spuiters in professionele spuitcabines.

Haal- en brengservice

Autoschadeherstel van den Berg Was&Zo kan uw voertuig ook halen en brengen. En mocht het voertuig niet kunnen rijden staat er een moderne autoambulance klaar om uw voertuig te halen en te brengen.

Service staat hoog in het vaandel van Autoschadeherstel van den Berg Was&Zo!