Home-oud

Duurzaam ondernemen

Het Wasstation van van den Berg Was&Zo denkt aan het milieu en dus aan de toekomst. Duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel.

Het afvalwater wordt opgevangen en gefilterd waardoor alle, schadelijke stoffen zoals olie en vetten worden verwijderd. Een deel van het water wordt hergebruikt, het restwater met alle zandkorrels, stof en ander vuil wordt op verantwoorde wijze afgevoerd.

van den Berg Was&Zo maakt uitsluitend gebruik van reinigingsmiddelen die op een natuurlijke wijze makkelijk en snel afbreekbaar zijn en niet schadelijk zijn voor het milieu. Op het dak van het wasstation staan een aantal zonnecollectoren die worden gebruikt om het water te verwarmen voor het wasstation. Hierdoor wordt er minder stroom verbruikt wat natuurlijk beter is voor het milieu.

Al met al is van den Berg Was&Zo voor u de juiste plek om uw kostbare bezit te reinigen. Mocht u een beschadiging aan uw auto, bestelwagen, motor, camper of caravan ontdekken dan bent u ook op juiste adres bij van den Berg Was&Zo. Omdat u gebruik maakt van de was faciliteiten van van den Berg Was&Zo kan er een vrijblijvend aantrekkelijk aanbod worden gedaan.